Studio Stolterman Storytelling

Studio Stolterman Storytelling är det personliga identitets- och kommunikationsföretaget med berättelserna som berör! Under ett enda telefonnummer och en emailadress tar vi hand om allt du behöver för att nå ut och nå in. Lika enkelt som det är att kommunicera med oss, lika lätt ska det vara att hitta din väg och ditt budskap, uttrycka det och förmedla det. Och vi vill göra det med dig!

Studio Stolterman Storytellings designfilosofi är att förverkliga dina intentioner tillsammans med dig. Det kan gälla både din verksamhet och produkt likaväl som förmedlandet av verksamheten. Tillsammans kommer vi fram till vilket ditt budskap är och hur det ska uttryckas. Och din medverkan i processen är avgörande för att berättelsen ska kännas sann och ärlig, vara din.

Maria Stolterman är process- och projektledaren som samlat begåvade kollegor omkring sig för att kunna erbjuda allt som du som kund kan tänkas ha behov av inom berättande som kommunikation. Maria har själv berättat sig genom livet. Först som förskollärare, senare som public service-journalist inom Sveriges Radio och Sveriges Television, som fotograf, opinionsbildare och i bloggen om hennes båda städer Umeå och Seattle: Home is Away, Away is Home. Sedan 2004 tillgodoser Maria med lust och engagemang andras behov av berättande i egna företaget Studio Stolterman Storytelling.

Studio Stolterman Storytelling har sin bas i Umeå men utför uppdrag utan geografisk begränsning. Seattle på den amerikanska västkusten ligger oss varmt om hjärtat eftersom Maria Stolterman betraktar staden som sitt andra hem.